Vårdcentralen

Var på vårdcentralen nyss, men inte fan blev jag klokare om min nacke för det. Ingen som vet vad det beror på. Skulle däremot sluta med medicinen då den inte hjälper och det är onödigt att trycka i sig medicin då. Fick även en remiss till röntgen, var ca 3 veckors väntetid men får se om det visar något sen i alla fall.
Ska fortsätta med typ allt jag gör nu, sjukgymnastiken, smörja, massera osv.
Så får la se vad som händer. :)


Sjukgymnast

Var hos sjukgymnasten idag med. Han kände lite och provade lite olika övningar så har idag fått nya övningar.
Fick akupunktur idag med men ökade från 6 nålar till 8 nålar. Dom två nya satte han i händerna och det gjorde duktigt jävla ont kan jag säga.
Så här såg det ut i måndags och idag :)


Nackproblem

Gick till läkarn i fredags då jag haft ont i nacken en längre tid. Han kunde inte göra så mycket mer än att skriva ut tabletter och be mig ringa till sjukgymnasten.
Fick Alvedon och citodon.
Var hos sjukgymnasten igår och fick lite övningar och så jag skulle göra. Samt provade akupunktur.
Igår natt fick jag en reaktion på citodonen. Fick hemsk magvärk. Som sedan visade sig vara ett grovt anfall av magkatarren. Min underbara pojkvän ringde sjukvårdsrådgivningen som guidade oss igenom hur vi skulle göra.
Ringde idag till vårdcentralen igen och fick ny medicin utskriven som ska vara mer lindrig för magen. Hoppas på att den fungerar!
Ska tillbaka till sjukgymnasten imorgon med så får väl se vad han har att säga. Det vi vet är i alla fall att det är problem med en disk i nacken. Skönt att veta vad det är i alla fall.


Äckelväder

Hatar detta äckel väder. Det är fint i veckorna när det är skola men så fort det blir helg så regnar det? Visst denna helgen blir ändå en lugn helg då jag käkar medicin och ändå inte kan festa men ändå.. Kom igen..
Får väl nöja mig med att vi igår bokade resa till ayia napa! :) även om vi inte åker förens i september. Hon vi bokade hos sa att vi borde fått en guldstjärna för att vi bokade så tidigt! :)
Blir iaf jag, älskling, per, razz och halle än så länge! :) marcus och Sanna hoppar för hoppningsvis på med sen!
Aja nu ska jag göra mig iordning och sticka hem en runda, sen ikväll blir det la en runda ut till älsklings föräldrar! :)


RSS 2.0