argargarg...

fattar inte varför folk inte vet skillnaden mellan mitt och ditt, så jävla dåligt..
Jag och pappa skulle köra ner bilen till garaget, och när jag kommer ner har dom tagit min andra uppsättning däck?!
gött, de enda andra däcken jag har till bilen, som jag dessutom hade behövt då jag har ett däck nu som läcker..
aja, polisanmält iaf, så papprena kommer väl nästa vecka ngngång..
aja ska la inte va sur nu, drar ju ändå till gbg imorgon och en underbar helg med maiden, Metallica och liseberg och sen vidare till enköping och chilla ngra dagar och sen POWERMEEET!

3 Daaaaagar kvaaaar!!!! Ja de är bara 3 da...

3 Daaaaagar kvaaaar!!!! Ja de är bara 3 dagar kvar till maiden, alltså är de på fredag, sen blire liseberg på lördag och metallica på söndag! Efter de så drar jag med Anna upp till enköping för att till helgen avnjuta en underbar helg på powermeet med fina bilar och fina personer. :) Måste dock säga att jag inte har en aning om vad jag ska ha för kläder med mig, usch :( 38 grader ute redan så ska väl ut i solen sen och se om man kan få lite mer färg, hihi! :)


Lugn dag!

tja, tagit de ganske lungt idag, bakade kärleksmums på förmiddagen, sen städade vi bilen och grejer så vi kan sälja den.
efter de stack vi till stranden ett tag med, Fransson, Cilla och jocke, mysigt som fan vare!
efter de har jag bara varit ute och gått typ, rätt skönt de med..
ahjuste, glömde säga att han får komma hem till växjö sjukhus imorgon, riktigt skönt, de går framåt för honom varje dag, helt underbart är de! så nu kan man snart hälsa på han! :)

Alla 3 tatuerade, woho! Tja, sitter hos fr...

Alla 3 tatuerade, woho! Tja, sitter hos fransson just nu, vart med emil när han tatuerade sig, så när vi åkte och käkade och hämtade pengar, så kom jag och hans syster Ida på att vi också ville, så de blev ett hjärta på handen för min del och ett hjärta vid höftbenet för Ida, riktigt nice :) Plockat ut ljudet ur 855an och satt in de i min bil, inte kopplat in de, men de blir de nog någon dag!


Trött som få! Är riktigt trött, blev en lu...

Trött som få! Är riktigt trött, blev en lugn midsommar iaf, skönt. Mamma kom hem vid kvart över 8 eller något och sen kom Ann, så grillade vi lite och käkade, sen kom Cilla, så otroligt skönt att träffa henne igen, lilla Cilla. Ganska goda besked idag med, skönt när man får de så ofta, man får väl förvänta sig lite bakslag med men ändå så fruktansvärt skönt, speciellt när dom börjat prata om att han kanske snart ska få komma till växjö.. Nu ska jag kolla på 'otroligt het' för typ miljonte gången? Menmen bra är den, så jag säger godnatt!


Midsommar!

tja, midsommar idag då och ändrade planer, stannar hemma ist, blir nog bra äändåå :)
fick ännu mer goda nyheter idag med, han blir bättre och bättre och kanske snart får komma hem om vi har tur!
har ätit midsommar mat och jordgubbar nu, så jävla gott!
så nu ska jag göra mig iordning, sen kommer bästavän lite, hihi.

Tja, sitter hos fransson, käkar nachos, fi...

Tja, sitter hos fransson, käkar nachos, fint som fan. Kom på att de är en vecka kvar till maiden och metallica, och två veckor till powermeet, tagga satan! På fredag äre midsommar och då blire nog äta hemma iaf och sen bort till anna på fest!


awesome!

tja, igår va jag och alme och kolla på växjös nya höghus, fick bara gå upp till 10e våningen tyvärr, hade velat åka upp på 16e våningen menmen.. fina lägenheter va de iaf, lite tråkiga kök men annars var dom fina! :)
Emelie sov här inatt med, så när hon kom hit så stack vi ut och gick lite, sen smsa fidde och fråga om vi ville med ut och åka en sväng så de gjorde vi! :)
iaf så när vi kom hem så laga vi nudlar och grejer, som vanligt mitt i natten -.-

Idag stack vi ner och hämtade metallica biljetterna, sen så stack vi till grand och handla lite, inte så jättemycket menmen!
justeja, vaxat emelies ben med, HAHA! :D
nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska komma hem så vi kan äta sen blire en runda upp till fransson! :)
Utsikten från 10e våningen, inte så jävla mycket man ser, men är nog bättre på våning 16!

Emelie vaxar benen, haha spännande -.-

detta va de jag fick med mig hem, de enda jag kände att jag behövde -.-

Alla tankar till er, älskade vänner.

Alla tankar till er, ni är de enda jag tänker på, jag hoppas på det bästa och på att du blir bra snart..
ni är underbara och ni vet var vi finns om ni vill prata..
nu ska jag lägga mig och kolla på film och tänka lite, blir nog en runda till dom bästa imorgon för att se hur dom mår, som sagt jag tänker på er. ♥

Jag tänker på er hela tiden, hoppas allt blir bättre snart..

inte orkat blogga på ett tag, mår inte jättebra, tankarna snurrar runt på hur de kommer bli, om han kommer bli bra osv..
tänker på hans familj hela tiden, på hur dom mår, osv, de är de enda jag kan tänka på typ..
Nu är dom iaf nere i lund hos honom och jag väntar på att dom ska höra av sig om hur han mår, hoppas att han vaknar snart, att inte veta är den jobbigaste delen..
iaf så hoppas jag på att han vaknar och att han inte är allt för skadad..
Jag älskar er och ni är i mina tankar hela tiden! ♥

Sommarlooooooov!

tja, sommarlov nu, och de är så jävla gött.
har massa att göra i sommar, och nu är de bara två veckor kvar till gbg, alltså Maiden, Liseberg och Metallica, tagga!!
sen efter de blire powermeet, och så lite sommarjobb på de..
tänker inte skriva så mycket idag, väntar på emelie, hon kommer hit snart, sen ska vi ut och gå lite sen ska jag lägga mig tidigt idag då jag ska upp vid 3 inatt för att åka till tyskland vid halv 5 inatt, mums!
aja iaf, skönt med lov!

Min nuvarande klass / min nya klass

tja, känns helt konstigt nu, idag var de sista riktiga dagen med klassen, och fyfan va de kändes konstigt..
jag saknar er redan, vi har haft våra sjuka stunder, tur är iaf att jag kommer få ha svenska/samhäll osv med er, så fett skönt, så jag iaf har några lektioner med er.
För dom som inte fattat så nu när ettan är slut så splittras min klass för att ett antal ska gå tunga fordon och ett antal gå personbil.
Jag har under årskurs ! gått i klassen Fp10A, den bästa klassen man kan tänka sig, dom är helt underbara, jag var ensam tjej, men dom har ändå alltid sett mig som en av dom, man har alltid kul när man är med dom, och de är så man längtar till skolan bara för att få träffa dom, helt sjukt.
iaf så nu i tvåan så kommer då nästan alla i min nuvarande klass att gå Tunga fordon, och så äre jag och några till som ska gå personbil, så vi slås ihop med dom som ska gå personbil från Fp10b, och de känns lite sisådär, jag vill ha kvar mina pojkar i min klass, de vill jag. tror de kommer ta ett tag att vänja sig vid den nya klassen, tror dock inte att fpp10 kommer bli lika bra som Fp10A har varit.
Jag älskar er, grabbar.
♥ FP10A ♥

I tisdags så hade vi tävling, personbil/maskin, vi skulle bygga en "bil" av träbitar, och den bilen som rullade länst vann en pokal, självklart vann vi på personbil, men ändåm bra kämpat mina så fina pojkar!
här är lite bilder på klassen ifrån denna veckan!
Städning av verkstaden (måndag)







Bilder från tävlingen (tisdags)

Idag, sista lektionerna.



sista veckan

tja, imorgon börjar sista veckan med fp10a, på torsdag är de slut, usch. skönt med sommarlov, men ändå, guuud va jag kommer sakna klassen!
aja, ska la städa verkstaden och sen bara ha de allmänt bra med klassen denna veckan...
idag har jag och emelie vart ute och gått, de va fett skönt faktiskt, de blåste lite mycket vid sjön, men de är alltid skönt att gå runt den..
sen igår vare ju race med, Jag, Anna, Putte och Tony stack dit, va ju inte precis så mycket till race så vi stack till samarkand ett taag ist, så va linus där och när vi ber han vända typ 20 meter ifrån oss så säger han 'nee måste hem och lämna brorsan, han ska upp tidigt' haha jävla svikare..
aja nu ska jag chilla lite så skriver jag mer imorgon, och då kommer lite bilder på min finfina klass!

Taggad till tusen om igen!

idag är det 3 veckor kvar till metallica och the big 4, riktigt taggad nu asså!
och på torsdag är de 3 veckor kvar till Power big meet, går inte att beskriva hur taggad jag är till det!
slänger in lite bilder från power meet förra året!

FP10A <3

tänkte jag skulle skriva lite om min fina klass, de har snart gått ett helt år, och fyfan va fort de har gått, känns som om de va igår som vi började ettan och alla va skitsmå och vi inte kände varandra.
nu har de gått ett år och ettan är slut på torsdag, känns helt sjukt.
Ni får mig att må så jävla bra, helt underbara är ni!
de går inte en timme utan att man skrattar med er, inte en chans.
Det finns ingen bättre klass än er, alla underbara stunder jag haft med er, alla cp lektioner, allt allt allt, och åh vad jag kommer sakna dom stunderna, och sakna er.
Jag älskar er så mycket!
FP10A ♥

Race

tja, igår vare race, riktigt nice vare.
Alle, Linda, Freddy och Lillian kom och hämtade mig vid 7 typ, sen drog vi till donken för alle och freddy skulle käka, så stod de en typ lila audi framför oss och sen jämte den stod de en svart 855/v70, så jag satt ocdh pratade med mig själv och undrade om de va fidde, och så klart de vare ju!
så när vi kom dit så springer jag bort till fiddes bil hälsar på honom, sen sticker vi bort till danne, där vi stod och snacka ett tag, sen kom anki och vi snacka ett litet tag där, sen stack fidde och danne hem, så ve bestämde oss för att köra ett race, Jag, Anki och Linda mot Alle, Freddy och Lillian, iaf precis när vi skulle köra ut på sträckan så kommer snuten, så vi fort som fan in på en annan väg och racar där, sen så mötte vi snuten där med -.-
efter de drog vi till torget en stund och snackade lite skit och då ringde emmy och anders och sa att dom skulle komma in till stan, så då drog vi till strandbjörket vid typ 23:20 och lekte där, fett kul vare!
och fett värd kväll!
imorgon kör vi på fest och taggar satan redan nu!
Tack alla som gjorde gårdagen awesome!

Skola, Akuten mm..

igår när jag kom till skolan så hörde jag att Curt på va akuten.. fett otäckt..
hela klassen va oroliga så efter engelskan drog jag, Linda, Emmy och Ramus upp till honom, vi fick skjuts av David dit, så när vi kom till Akuten så frågade vi efter Martin och då sa dom att han va på Barnakuten, så vi gick upp dit och frågade efter honom där, då skulle han in och ta prover, men vi fick gå in till han ett tag iaf..
när vi kom in så låg han där på sängen med mat framför sig, så pratade vi lite..

Vi: hur mår du?
Han: jag har ju mått bättre.
Vi: haha jo klart.. men du ser lite pigg ut iaf..
Han: ja jag är ju inte döende :)

Lite humor har pojken kvar iaf!
sen lite innan vi kom dit så hade jocke och Sabbat vart där och hälsat på och gett han snus och lite så, de va han jätteglad över!
dock klagade han på att maten inte gick och äta.
Iaf än så länge så vet vi inte vad det är med honom, dom tog massa prover igår så får väl hoppas på att dom visar någonting, fett läskigt är de..
Krya på dig Vännen!..
Slänger upp en bild på min fina klass från i tisdags då de va sista dagen i verkstaden, jag älskar verkligen mina pojkar och ååh vad jag kommer sakna dom!
Martin C
Fredrik (Fordonslärare lärare)
Ahmed
Benjamin
Rasmus
Joel
Linus
Jag
Albion
Bengt (svenska lärare)
Richard
Carl
Joackim
Feras
Arvid
Martin S (sjuk när bilden togs)
FP10A jag älskar er! ♥

RSS 2.0