Bilder från i lördags!

Slänger upp lite bilder från i lördags, inte så många men några iaf!


Längesen!

Längesen jag skrev något nu men händer inte så mycket nu för tiden.. Idag var i alla fall jag och Emelie på Grand. Fick med mig en långklänning hem. Har även fått en ny bikini får väl slänga upp en bild på den någon dag! :) imorgon är det väl tänkt att vi ska gilla och grejer hos John och razz, även om det ska regna. Aja killarna får väl grilla :)
Blev ett kort inlägg men nu ska jag krypa ner i sängen och kolla lite på skilda världar.
Ciao!


Anders breivik

Han är sjuk i huvudet. Dom som påstår nått annat, ah. Lär er skilja på rätt och fel. Mannen måste fan va psykopat. Att ha planerat detta sen år 2002, inte ångra något alls och bara sitta och le när man ser vad man gjort. Att sen sitta och gråta av stolthet när ens film visas upp i rätten och också fel. En sån som han borde inte få ha några advokater över huvudtaget. Han borde få ett så jävla vidrigt straff. Det han har gjort är oförlåtligt och ingenting han säger kan ändra på det. Att han säger att han försökte göra världen en tjänst är också helt sjukt.
Vilket straff han än får så kommer det vara för lindrigt. Lås in han, misshandla honom, få honom att lida. Ta ut han på ön och låt folk jaga honom, skjuta på honom, inte så att han dör utan så att an skadas, riktigt rejält. Jävla gris!


Vart är Sverige Påväg?

Vart en jävla diskussion om att det ska komma 500 somalier till Växjö. Kan förstå att folk blir upprörda. Det blev jag med när jag hörde det. Ni som
Läser får väl tycka vad ni vill men jag tänker säga vad jag tycker och det blir säkert ett jävla liv Menmen!
500 till Växjö. Kom igen. Växjö är litet, det finns knappt bostäder till oss som redan bor här och nu ska dom ha in 500 till? Kommer finnas ännu mindre bostäder till oss som redan bor här. Tycker faktiskt att det är fel. Se till så att dom ungdomar som redan lever här har någonstans att bo. Man kanske inte vill bo hemma i flera år när man har jobb osv. Dessutom skrev jag för ett tagsen om att dom börjat ta skattepengar till att betala invandrarnas körkort. Är det rätt? Om dom nu ska ta skattebetalarnas pengar till körkort så ska väl det gå till dom svenska ungdomarna med? Inte alla svenskar som har råd att ta körkort heller? Inte lättare för oss att hitta jobb utan körkort än vad det är för dom.
Tycker verkligen att Sverige borde satsa lite mer på svenskarna. Det är trots allt Sverige vi är i?
För något år sen när dom bestämde att man inte fick sjunga svenska nationalsången på skolavslutningen längre blev jag också lite sur. Dom kommer hit och får det mycket bättre här än vad dom kan drömma om i sitt eget land? Så bestäms det att Sveriges nationalsång inte får sjungas på skolavslutningarna längre för att det är rasistiskt osv. Men kom igen. Åter igen, vi är i Sverige!
Vi har väl rätt att sjunga vår nationalsång?! Det är ju inte ens en kampsång. Det är ett sätt att visa att vi är stolta över våra förfäder och vårt land. Att dom ska förbjuda såna saker är bara löjligt!
Blir så irriterad när jag tänker på sånt.
Jag älskar mitt land, Sverige är ett bra land. Även om det just för tillfället styrs av ett parti som inte har världens bästa åsikter osv. Menmen det är något jag definitivt ska försöka ändra på. Jag vet vad jag ska rösta på, nästa val. Jag vågar stå för vad jag ska rösta på och jag tror att det är rätt många som inte vågar det, visa vad ni vill, våga rösta på det parti ni tycker är bäst. Läs på, på vad dom står för och se till att rösta på det ni verkligen vill!


Cars, cars, cars!

Nu har äntligen bilsäsongen börjat!
Stack till enköping i onsdags ju! Sjukt jävla Nice var det. Har saknat mina små hjärtan så fruktansvärt mycket! Sved dock i mig att jag inte var där idag när Emil faktiskt fyllde 5 år. Men han fick sin present i lördags och han verkade nöjd! :)
I lördags stack vi ju till elmia. Som jag har längtat efter det! Massor av fina bilar är där ju som vanligt. Alla ni som inte vart där borde absolut åka dit! Det är värt det, helt klart!
Sen stack jag iaf hem med pappa var hemma i typ 10 minuter sen stack jag hem till babe och sov där! Awesome vare som vanligt. Igår var han, razz, per och Marcus uppe i Norrköping och fulade sig :) skönt i alla fall att dom kom hem i tid idag så jag kunde mysa lite med honom.
Imorgon ska jag och Emelie på bio med. A royal affair heter den. Ska tydligen vara skitbra men är den verkligen på danska? Om någon vet så kan ni ju höra av er?
Iaf slänger upp lite bilder från elmia och på mina små hjärtan!


Lov och skit väder..

Inte uppdaterat på evigheter. Vart hos John heela helgen typ. Men i alla fall. Som sagt jag har lov nu. Men eftersom det är april så blir det skitväder, givetvis. Aja är iaf bara här i 2 dagar till knappt sen drar jag till Enköping. Alltså på onsdag! Ska bli skönt att komma bort ett tag. Får dessutom träffa Anna, Robert, Emil, Linus, Annika och Leif! Trevligt! Sen på lördag bär det av till elmia med Anna, Robert, Emil, Linus, pappa och Emelie! :) kommer bli awesome!

Hittade denna bilden med. Den talar för sig själv. Dif hälsa taif från oss!


RSS 2.0