Still sick

Fortfarande sjuk, hosta och feber Har även kollat in Robert gustafssons nya serie 'Gustafsson 3 tr' helt okej faktiskt, va lite rädd att han skulle floppa totalt men han verkar ha lyckats, tummen upp för de!

Ajuste, om lite drygt 2 veckor har nya svenssonsvensson filmen premiär, ska bli riktigt kul att se, såg ju teatern förrförra året (?) och den va sjukt rolig, får hoppas att filmen är lika bra.
A min kusin är ju med också, rätt coolt må jag säga, riktigt stolt kusin är jag! :)

Nu ska jag kolla lite till på brothers and sisters och sen försöka sova så jag kan bli frisk någon gång, börjar bli drygt att va sjuk och vara inne hela dagarna nu!
Uppdaterar nog mer imorgon, ciao!


Sjukling.. :(

Ja, som sagt är sjuk, ligger i sängen och kollar på how i met you mother, de va ett tagsen ja! Men dom nya avsnitten är awesome!
Igår vare hockey och vi tog vår första vinst i vida arena mot modo, matchen slutade 4-1, 1a målet Liam reddox, 2a målet Brad moran, 3e målet josh soares, 4e målet Brad moran. Riktigt underbar match och en underbar stämning i hallen!
VäxjöLakersHockey i mitt hjärta. <3


Tattoomässa!

va ju tattoomässa i helgen, måste säga att Stoffe och dom har gjort ett riktigt bra jobb, mässan va awesome! :)
aja en del av er kanske vet så va jag och Emelie på scen med Lizardman, de va nog bland de coolaste jag någonsin har gjort, visst de va la läskigt först, men ändå! :D
som sagt, helt underbar helg, nu ska jag snart äta sen kommer emelie! :D 
Ciao!




Like a killer machine, I want to do you

gjorde om bloggen lite, blev inte alls som jag ville men orkar inte krabba mer med de just nu.
två lektioner i skolan idag sen stack jag ner t stan med emelie och sen vidare bort t old sailor en stund, efter de stack vi hem till mig, hade lovat mamma att hon skulle få se emelies antenner! (haha hon har piercat kinderna) så de ser ut som två antenner sticker ut på henne ;)
aja iaf så vi stack hem och sen stack vi t parken, de är ju tattoomässa där i helgen så stoffe, sebbe och dom va ju där och fixade inför de, så vi stack dit och kollade på lite och gosade med Aska, världens sötaste rottweiler! :')
helt sjukt va fort tiden går, som sagt, tattoomässan är i helgen? de känns som att de precis va flera veckor kvar, men aja de blir nog kanon, bra tatuerare, bra band och bra utställare, så hoppas på en toppen helg i parken! :)
måste också säga att stoffe och alla som vart med och fixat detta är förbannat duktiga, att få hit dom tatuerarna och dom artisterna är nog inte lätt, bland annat så kommer ju lizardman, hur cool är inte kan liksom?!
haha som sagt, bra jobbat och jag ser fram emot mässan! :)

I wanna hear you scream, Go Lakers!

va ett tagsen jag skrev nu, har inte haft ngn ork till att blogga på ett tag, iaf skolan har dragit igång ordentligt nu och de känns!
en annan sak som har dragit igång nu och hockeyn, och juste, vi är i elitserien!
I tisdags vare elitseriepremiär och bussen rullade mot gbg och motståndet stod frölunda för, gick ju sådär, men ojojoj va kul vi hade! älskar verkligen resorna med lakejerna, dom är helt underbara och man lär känna massa nytt folk!
haha lakers har spelat 3 matcher nu på 5 dagar varav två borta, igår va de invigning av vida och de va också första hemmamatchen för säsongen!
riktigt bra stämning måste jag säga, allt va på topp och grabbarna spelade bra, dom hade bra tempo och ja, lite otur dock att linköping vann, menmen eliten har ju precis börjat och vi kommer ifatt er andra, tro mig!
Nästa helg är de tattoomässa här i växjö, tror de kan bli riktigt bra faktiskt.
mycket bra tatuerare, utställare och band, för att inte tala om att the scams kommer!
http://vaxjotattoomassa.se/
Vida Arena, Växjö Lakers Hockey. ♥

bambi på hal is..

så va sista matchen i lakerdome spelad och nästa gång blir de vida arena, dom hade ju dock kunnat spela bättre än va dom gjorde, dom va lite som bambi på hal is allihopa.
örebro ska inte va några större problem nu när vi är i elitserien och vi har den truppen vi har, men tydligen..
matchen slutade 3-1, helt okej ändå, fast än dom spelade som sopor..
har haft första verkstadsdagarna i tvåan nu med, gick ganska bra faktiskt, alla jobbar på och håller sig där dom ska va, lite skillnad från FP10A, men FPP10 kommer aldrig ens i närheten av FP10A, aldrigaldrigaldrig..
sjukt vad jag saknar mina pojkar, men imorgon får jag ju träffa dom igen :')
har städat lite idag med, mamma sa att jag va tvungen att göra de så, så fick de bli, blev inte riktigt lika fint som sist men det får duga!
fyller ju år på onsdag så kanske ska se hyffsat ut, utifall att de kommer gäster?
btw, 17, fett onödig ålder, händer ändå ingenting nytt?
man kunde hoppat från 16 till 18 på en gång, kan inte säga att de känns så kul att fylla 17, usch..
menmen, nu ska jag steka lite kantareller, Emelie kom med en hel kasse igår, så söt är hon!
Ajuste, hon ska tatuera sig imorgon med, haha så ska följa med henne dit! :)

RSS 2.0