Baby doll

Tja alla läsare!
Den här veckan har inte riktigt gått som jag har velat om man säger så. Vi började på ett nytt schema och det och jag synkar inte riktigt. Från att ha varit ledig på måndagar och slutat halv 12 på tisdagar har vi nu ändrat om helt. Jag ställde klockan för att gå upp tidigt i måndags och hade ändå ställt fel klocka så den ringde inget alarm. Flyger upp ur sängen i ren panik och ber Linda säga till lärarn att jag försovit mig. Får ett sms där Linda säger att vi inte börjar förens 10:50. Vilket jag helt hade missat. Vi har ju inte den där ivä kursen som är utlagd på schemat.. Det positiva med i måndags var väl dock att vi plockat bort samhällslektionen och flyttat fram Fordonsteorin så vi slutar 14:10 men ändå. Igår var det heldag från 8 till halv 4. Det känns också helt fel men ja inget man kan göra något åt. Idag på morgonen hörde jag inte alarmet, vaknade av att det var fruktansvärt varmt på mitt rum, kollar på klockan och inser att den är 7:42. Jag börjar ju vid 8 så paniken som uppstod idag på morgonen var inte att leka med. Flög upp ur sängen, drog på mig kläderna och stack. Pallade inte vänta på bussen som gick vid 10 i heller så jag bestämde mig för att gå, vilket ändå resulterade i att jag var 5-10 minuter för sen..
Har även trott att det är torsdag hela dagen idag. Allt pga att vi bytt schema. Är i vanliga fall van vid att om jag gått i skolan två dagar en vecka så är det torsdag, dessutom att om det är verkstad som står på schemat är det absolut torsdag. Men nej vad fel jag hade..
Aja nu ska jag hoppa in i duschen i alla fall!
Ciao


Burn baby, burn

Har sån galen bloggtorka. Iaf så i fredags var det fest hos John & Rasmus. Helt okej innan vi blev lite ovänner men ah, det löste sig :)
I lördags var det med fest där uppe igen även om inte John var där. Han var ju på mustasch med per. Aja dom verkade ha trevligt som fan så ah. Igår gjorde vi typ ingenting. Chillade lite typ och idag så käkade vi våfflor sen stack jag och John hem till honom. Kollade på tv och lite så. Åh jag saknar honom lite redan faktiskt!
Slänger upp bilden han skickade till mig i lördags! Rätt bra fejkat :)


Good times

Tja babes. Har funderat på en sak. Är det något jag hade velat göra igen, bara för en dag. Så är det att vara liten igen. Hade vart så fruktansvärt kul. Alltså inte liten i nutid utan gå tillbaka till 90-talet. You know. Förstår mig inte på hälften av leksakerna dagens ungar har. Vill vara liten på 90-talet igen. När man hade furby's, pokemon fortfarande var skit coolt och då man faktiskt gick till varandra och frågade om man skulle leka. Då man fortfarande spelade kula osv på rasterna, lekte datten, spelade king och allt annat man gjorde då. Allt var så mycket roligare då. Visst det finns fortfarande roliga leksaker men inte alls lika många som det fanns då. Alla bra tv-program som gick. Man såg fram emot fredagar för då var det fredagsmys med familjen, chips, dipp, cola och gladiatorerna och fångarna på fortet på tv.
Haha saknar det som fan, önskar verkligen att jag kunde få vara liten igen, om så även bara för en dag!


Underbart väder

Riktigt skönt ute faktiskt. Blåser lite men solen skiner ju så ska inte klaga! Är verkligen inte kallt!
Igår var jag med Emelie hos frisören sen så lagade vi mat. (ja vi kan faktiskt laga mat om vi vill! Haha)
Blev korvstroganoff och ris. Galet gott blev det i alla fall!
Sen stack jag bort till John ett tag, även om han är sjuk. Haha så söt är han, fast han tyckte att han var tråkig osv igår. :)
Sen kom iaf Linus och hämtade mig så åkte vi en runda och sen stod vi och snackade skit en bra stund. Riktigt trevligt.
Just nu vill jag bara sluta för dagen så jag kan hem och duscha innan jag drar ut och går en runda!
Ska även hoppas att babe blir frisk snart så vi kan göra något i helgen (:


Riktig bloggtorka

Har verkligen inget att skriva om typ. Idag är det vår sista lediga måndag. Suger så jävla hårt.
Är också lite Depp över att det inte är hockey längre. Minst lika Depp över att Oscar valt att gå till Modo....
Tack för sen här tiden Oscar. Du var en klippa, en vägg och vi kommer att sakna dig! Hoppas att det går bra i din karriär och att du någon gång kommer tillbaka. Oscar alsenfelt, tack för allt!


Fest i hela huset!

Tja. Är rätt så trött idag, inte sovit så många timmar men ah :)
Igår var det fest som stod på schemat. Vi skulle gått upp till john och dom innan
Vi drog till Marcus men valde ist att dra till Philip innan. Så vi var där en runda och chillade lite innan vi stack bort till Marcus.
Grymt trevlig kväll där uppe måste jag säga. Dock fruktansvärt tråkigt att inte vara 18 och kunna följa med ut. Men ah när dom gick ut gick jag hem till Emelie och väntade på att hon skulle komma hem så vi kunde gå och käka. Så vi gick till donken vid typ 1 så kom John dit och när vi käkat så stack Emelie hem till sig och jag och John stack hem till honom.
Idag har vi typ bara kollat på tv och tagit det allmänt lugnt. Mysigt det med, speciellt när han är bakis :)

Baby (:


Kony2012

tycker att det är helt sjukt att någon ens gör en sån här sak.
finns många idioter på den här planten och den sista är inte född än. men herregud?
detta är fan inte normalt någonstans.. fattar inte hur en människa kan/får göra så mycket skada.
en arme med barn? kom igen. alla barn förtjänar en bra uppväxt. något sånt här ska fan inte behöva hända. blir så fruktansvärt upprörd när jag ser sånt här.
funderar seriöst vart världen är påväg?
är det såhär vi vill att våra barn en gång ska växa upp?
om någon hade kidnappat mina framtida barn och använt dom i en arme hade jag blivit skogstokig!
det ska inte kunna få hända!
helt jävla sjukt!
så jag ber er nu. ni som inte har sett videon. kolla på den. ni som har, sprid vidare. för att stoppa detta vansinne. vi gör inte bara dom en tjänst utan alla. det hjälper världen att komma underfund med att detta är fel. så snälla, lägg dom få minutrarna det tar på att hjälpa till och se till så att folk blir medvetna om vad det är som pågår så vi tillsammans kan stoppa detta vansinne!



Tack för sen här säsongen grabbar!

Ja som sagt. Tack för den här säsongen grabbar. Saknar det redan och längtar fruktansvärt tills nästa säsong börjar. Går inte att beskriva hur mycket jag längtar!
Aja var på stan en runda med Emelie innan sen stack jag hem till John och kollade på film och lite så :) riktigt mysigt!
Är hos John rätt ofta nu. Dock inte igår. Känds nästan konstigt när man är van vid att vara där nu. (haha galet)
Är trött som fan nu med. Vart på lite halv dåligt humör hela dagen faktiskt. Nog mest pga att säsongen är slut. Men jag och Emelie har ju galet sjuk humor (hade ni umgåtts med oss i en dag hade ni fattat) och med John är det svårt att vara arg :)

VäxjöLakersHockey. Grabbar. Jag tänkte bara säga tack som fan för denna säsongen och vad som än händer så är ni alltid nummer ett, alltid! Vad folk än säger så kommer ni alltid vara mitt lag. I med och i motgång. Alltid lakej! Nästa år blir det slutspel!
Jag älskar er, grabbar!


Lame ass bitch

Vet att jag är dålig på att uppdatera.
Iaf slutspelat för lakers del nu. Så nu blir det silly season. Gött det iaf.
Ska ha svenska nu. Sen möta Emelie lite innan jag drar hem till John. :)
Skriver mer ikväll jag lovar!


Viktiga matcher!

Sista matcherna innan slutspel är idag! Superduper viktigt!
FÖR VI SKA TILL SLUTSPEL TA MIG FAN!!!!!!

Inte uppdaterat på ett tag. I söndags var jag hos John typ hela dagen och igår var jag också där en runda :) film/tv är aldrig fel :)
Aja ska snart möta Emelie så skriver kanske mer ikväll!


Bloggtorka

Har sån fruktansvärd bloggtorka så summerar veckan lite snabbt.
I måndags var vi lediga så jag var hemma hos linda med Robin Ofc.
I tisdags när vi kom till skolan så var dom två första lektionerna inställda så det innebar att nästa lektion som också var den sista inte började förens 10:40. Så vi gick till Linda och kollade på tv och höll på att somna.
I onsdags var jag och Emelie på Samarkand och shoppade lite. Slänger ut bilder på grejerna imorgon.
Igår var det stan med Emelie en runda och samma sak idag. Lakers vann ju igår med. Gött! Hoppas att det blir lika bra imorgon!!
Får se om jag hinner med bilträffen imorgon med. Vore riktigt Nice! I så fall så kommer det nog lite bilder där ifrån med sen! :)
Nu ska jag kolla på tv. Ciao!


RSS 2.0