Underbar helg!

Tja. Har vart en underbar helg med underbara människor. I fredags var jag hos babe och razz och grillade lite, synd dock att jag var tvungen att åka hem.
Igår var det konfa på dagen och grill på kvällen. Konfan nu för tiden jämfört med min för typ 2 år sen så är det rätt så stor skillnad. Min var med traditionell. Igår kom dom inspringandes i sina handbollskläder, visst dom bytte om till kåporna sen men ändå..
Iaf så grillade vi igår kväll med massa trevligt folk sen stack vi till sports en runda. Träffade lite gamla klasskamrater med. Alltid trevligt (:
Sitter för tillfället hemma. Kom precis hem, sov hos babe inatt, sen ner till stan och köpa mors dags present och en present till pappa som fyller 42 idag. Direkt hem till mormor och fika och nu kom farbror förbi med (:
Ska grilla ikväll med så blir gillat tre dagar i rad. Men vafan. Är det sommar så är det!


Sommar!

Äntligen börjar sommaren komma.
Men när det är sjukt fint väder är vi givetvis instängda i verkstaden fram tills halv 4. Kan ju hoppas på att Bengt är snäll och släpper oss lite tidigare idag. Är ju trots allt sista dagen med honom i verkstaden idag!
Snart så åker jag ju med. Galet skönt.


I won't let the sun go down on me

Har vart så fruktansvärt fint väder idag! Helt underbart. Äntligen börjar sommaren komma.
Blev dessutom bekräftat idag att Robert Rosén är klar för Växjö! Han skrev på kontraktet idag och det är skrivet på 5 år. Så sjukt jävla skönt. Välkommen tillbaka!
Imorgon ska jag upp till babe en runda efter skolan. Får passa på att träffa honom som fan nu innan jag åker iväg. Vet att jag kommer sakna honom som fan när jag är i Turkiet. Men ska njuta ändå! Ska bli så jääääävla skönt!

Köpte även den här idag. Byxdress från h&m på rean. Har kostat 199:- jag fick den för 75:- ;)
lite mörk bild, men ah!


9 dagar kvar!

haha yes, är bara nio dagar kvar tills jag, Mamma, Pappa, Emelie och Ann drar till turkiet!
vi ska bo på hotel margarita i alanya. ska bli riktigt awesome.
längtar som fan, även om jag antagligen lär sakna ihjäl mig efter babe..
menmen får se det positivt. ska ju faktiskt på semester! :d
sen är det ju snart sommarlov med!
mitt sista faktiskt. känns lite konstigt.
tänk, att det som sagt är mitt allra sista sommarlov. ja om jag inte väljer att plugga någon mer gång i livet vill säga.
haha jaja som det ser ut nu så lär jag väl inte göra det.
dessutom så efter sommarlovet så är det en termin kvar på skolan sen är det ju faktiskt en hel termin med i stort sätt bara praktik!
haha äntligen är jag snart klar med skolan.
dessutom så är det ju massor av studentfester osv nästa år! :D
verkar dessutom som att jag ska spendera min midsommar i Älmhult av alla ställen?
haha aja blir nog bra det med, är ju med babe så lär ju klara mig. även om det är en håla :D
i brist på annat att kolla på då jag kollat på 5 säsonger av skilda världar och för tillfället inte får tag på dom andra 3 så får jag helt enkelt kolla på eva och adam. för nostalgin, you know ;)
image description
you mean so much to me. ♥

.


Robert Rosén

Ja som jag tror att som flesta vet om så har det gått rykten om att rosén är klar för Växjö för 5 miljoner kronor. Det var ett jävla liv om att lakers gjorde fel som gick direkt till honom och hans agent istället för att gå till AIK då dom fortfarande har ett kontrakt med honom.
Antar att AIK faktiskt hade gjort likadant.
AIK gick ut med att Rosén var klar för Växjö och Växjö säger att det inte alls är klart än. Jag vill hemskt gärna ha tillbaka Rosén till Växjö. Tror att dom flesta Växjö supportrarna vill. Han är en riktigt duktig spelare med stor kapacitet.
Han har ju som sagt spelat här innan och kan förstå om han kanske faktiskt vill tillbaka hit då lakers fortfarande spelade i allsvenskan då han spelade här. Klart att det är annorlunda nu när dom är i elitserien.
Han är dessutom här ifrån från början. Så han kanske längtar hem, vem vet? :)
Hoppas verkligen att det blir klart inom en snar framtid och i så fall. Robert Rosén, välkommen hem!


Tiggare

En sak jag för mitt liv inte kan förstå är dom som går runt på gatan och tigger. Pratar inte om dom som spelar musik osv just nu även om jag stör mig på dom också till och från. Men idag när jag gick på stan så var det en som gick runt och bara tiggde. Alltså han gjorde inget alls han bara ville ha pengar. Så sjukt irriterande. Det är fan förbjudet i Sverige!


RSS 2.0