Wordfeud

Tja sitter hos Emelie nu, sitter tre stycken vid tvn och spelar Wordfeud. Ser nog rätt roligt ut, haha!


Hearts on fire

Tja, har vart en lugn dag, den har gått sjukt sakta dock.
Emelie va här en runda och vi va ute och gick som vanligt, haha!
Sen gick jag, mamma och pappa bort till mormor. Annika och Leif är ju där, så vi åt lite och snackade lite skit, trevligt! :)
Är riktigt sjukt jävla trött, haha inget ovanligt ifs men ändå.
Imorgon ska jag sova hos Emelie för att vi ska upp och ta bussen till Vetlanda vid 9 på tisdag! :)
Ska kolla lite serier nu sen sova så ciao!
Slänger upp en bild på min älskade lilla vovve :)


Plugg och hockey

Ingen jätte bra kombination precis. Försöker plugga samhäll samtidigt som jag lyssnar på matchen mellan Linköping och lakers. Går lite sådär, hockeyn är ju roligare så blir svårt att koncentrera sig på att plugga.
Städat lite på mitt rum idag med. Gjort iordning hyffsat i garderoben, är ute riktigt klar dock ska dammsuga och lite så med men de orkar jag inte nu, som sagt de är ju hockey!
Ska nog snart ut och gå en runda med Emelie med. Våra planer för ikväll sket ju sig. Tycker de är dålig stil när man Bett personen höra av sig i tid om de inte blir någon fest. Men ne de gör man såklart en två dagar innan. Inte precis så att jag och Emelie vill åka utanför stan för att gå på fest heller men ska nu är de som de är!
Nu ska jag iaf laga lite mat, toast får de bli! :)
Ciao!


System, chassi & bromsar

Tråkig dag i skolan, suttit i teorisalen hela dagen, usch inte så kul.
Pluggpluggplugg. Men ska snart ner till stan och fika med syster! :)
Min att göra lista idag:
1 fika med syster
2 städa rummet
3 äta ngt
4 hockey!
Skriver mer ikv! :)


What you're made of

Tja, ligger och kollar på keep up with the kardashians. Så irriterande program ibland, blir så arg på dom ibland dom beter sig som barnungar. Är dock rätt roligt att se på :)
Skolan började med "test" idag, haha önskar verkligen att han förberett oss inför de som han alltid brukat göra, Menmen.
Snart klar med alla uppgifter i datakunskapen, g,vg och mvg i de tre programmen vi ska arbeta med, men vad ska jag göra sen då? Haha drygt att gå runt på skolan i två timmar så kan nästan hoppas på att jag inte får va ledig när jag är klar.
Två dagar kvar i skolan nu innan lovet med, och dom dagarna spenderas i verkstaden. Ska bli färdiga med bilen vi håller på att felsöka på, hm undra hur det kommer att gå. Har inte så mycket kvar på bilen nu iaf, skönt.
Känns extra skönt att de verkligen snart är lov, känns som att de verkligen behövs nu.
På lördag blir de Halloween fest och lite så, sen ska jag chilla lite på söndagen, kanske bort till mormor och äta nu när Annika och Leif kommer ner.
Sen på måndag sover jag hos Emelie för att vi sen ska ta bussen till Vetlanda på tisdag, åh vad jag har saknat Kimberly! :) längtar som fan!
Har även hittat så många snygga tatueringar, tänkte slänga upp några bilder sen. Men vet inte riktigt jag har ju en tatuering på magen som måste fixas till, men vet inte om jag ska fixa till den eller göra en cover up och isf vad? Hjälp tack!


How to save a life

Tja, sitter i skolan nu och ska strax ha samhäll, sista lektionen för idag, sen blir de stan med Emelie ett tag. Två dagar kvar innan lovet nu då, ååh så skönt.
På tisdag blir de vetlanda, hihi :)
Lakers vann igår med, rätt gött, även om dom ifs skulle vinna mot Modo rent statistiskt sätt, så va la tur att dom gjorde de. :)
Nu ska jag typ in på lektionen så skriver ett inlägg ikväll :)


It's a cold and it's a broken hallelujah.

2 månader kvar till jul idag, usch va tiden går fort. Inte så sugen på vinter, snö och kyla..
Skolan gick iaf fort idag och det är bara en vecka kvar till höstlovet nu, kommer bli riktigt skönt!
Aja ett litet kort inlägg nu ska jag fortsätta kolla på keep up with the kardashians!
Ciao


If I go crazy, then will you still call me superman?

Ligger och kollar på tv, precis kollat på gustafsson 3tr och nu är det dags för time out!
Denna helgen har gått så sjukt fort, vet inte om de va för att de va skola igår eller ngt men ah.
I fredags va jag och Emelie hemma hos walle rätt nice kväll faktiskt :)
Sen igår var de skola och sen hockey, långt ifrån den bästa matchen jag har sett men ändå, växjölakershockey <3
Idag kom, Cilla, Tomas och Ann här, riktigt trevligt :)
Nu är de en vecka kvar till lovet, och det ska bli så jävla skönt, även om det bara är en vecka!
Nu hade jag tänkt kolla på time out och sen keeping up with the kardashians!

Lägger upp en bild på världens finaste häst, Åh va jag saknar dig, älskling.
Världens bästa <3


Counting all the assholes in the world

Tja, dagen har väl vart både rolig och tråkig, jag och Emmy hade rätt roligt i skolan även om el kanske inte är de roligaste man kan göra.
Läsa elschema och leta elfel, hm låter de kul? Nja inte riktigt va, speciellt inte när man har 10 fel att leta upp och vet att de är ens lärare som gjort felen, som tex den ena punkten på bilen vi håller på med, att ena lyset lyser svagt, man mäter överallt och inser att man har ett jordfel, och va är de för fel då? Jodå han har satt en pytteliten bit eltejp på bulten/skruven till jorden så de inte blir riktig jord, haha sååå surt när man letat som fan.
Ska hålla på med detta imorgon med iaf en del av dagen sen ska vi typ städa verkstaden och ställa iordning inför öppet hus på lördag, hoppas fan att de kommer rätt mycket folk, annars blir de jävligt drygt att sitta där, plus att vi ska va där en timme innan öppet hus börjar och en timme efter att det slutat, sen ska ju jag, Emil och gessan ta hand om niorna med, haha...
Nu ska jag lägga mig och kolla på how i met your mother :)
Slänger upp en bild på min lilla söta vovve med! :)


Äckel regn

Är så jävla trött på de här vädret nu, helt sjukt, de bara regnar och blåser hela tiden, varför? Visst de är höst, men lite fint väder kan de ju va iaf? Men nene.
Aja igår så stack vi hem till Sanna och Martin och kollade på lakers när dom mötte AIK, rätt bra match faktiskt som slutade med 4-3 till lakers, riktigt gött och i och med dom 3 poängen så gick vi nu upp på 5e plats i eliten!
Läste också att #8 tom Linder blir utlånad till Oskarshamn, känns rätt gott faktiskt nu när Holös kommer!
Holös ska förövrigt antagligen spela sin första match för Växjö lakers på lördag mot Färjestad! :)
Aja nu ska jag strax ha min sista lektion för idag så ciao!


Utbildning

Va tvungen att gå på utbildning idag, va inte så jättesugen på den, men den va helt okej, vi kollade först på en film sen så typ skulle vi diskutera om vad som var viktigt för niorna att veta om skolan respektive programmet vi presenterar, sen så vare fika och rast, dom bjöd på frallor, äppeljuice och frukt.
Sen började vi vid elva igen och då skulle vi berätta vad vi hade kommit på, sen efter det bjöd dom på pizza och lite så, så var helt klart okej även fast man missade sovmorgonen! :)
På lördag har vi ju öppet hus på skolan med, så alla niorna kan komma och kolla tycker jag, speciellt på fordon då såklart! :)
Ett riktigt bra program som dessutom är urkesförberedande :)
Aja två veckor till lovet och Gud va de ska bli skönt att få ha lite lov även om det bara är en vecka! :)
Ska bli riktigt jävla skönt!
Helt sjukt att vi snart redan gått halva tvåan, var fan tar tiden vägen? Känns som att vi precis började ettan och nu har vi gått halva gymnasiet redan, helt insane. Haha nästa år blir de ju iaf studenten för hela slanten! :)
Nu ska jag iaf dra igång en film, ciao!


Svenssonsvensson i nöd och lust!

Igår small de, premiären är nu avklarad och filmen va riktigt bra, det var mycket man kände igen från teatern, dock en del omskrivet och en del nya skådespelare, min kusin har fått en lite större roll än i teatern och givetvis gjorde han det riktigt bra! :)
Kan lugnt säga att jag är riktigt stolt över honom :)
Känndes även som om det var släktträff på bion igår då Ronny, Helen, Andreas, Therese, Marie, Bengt och tvillingarna var där, Mie och David också såklart! :)
Kändes rätt konstigt att se sin egen kusin på bioduken men som sagt han är riktigt duktig på det han gör :)
Slänger upp en bild från teatern och en bild på honom som jag lånat lite från hans fb! :)


Svenssonsvensson

Tja, sitter i skolan och ska snart in i verkstaden igen, orkar verkligen inte de men aja, efter de så blir de bio sen ska la jag och Emelie hem till Olof och Ludde :p


It's like magic

Tja, hockeyn gick ju inte jättebra idag, synd minst sagt, men vi taggar 3 poäng på lördag mot Timrå!
Träffade även Ludde, Adam och dom på hockeyn och bad Adam att trolla för mig, och han hade verkligen en kortlek med sig, haha de sjukaste jag sett på länge, grym är han, han ska få trolla varje gång jag träffar honom från och med nu :)
Haha ah vi fick våra fordonsjackor idag, så grymt skön!
Men nu ska jag kolla lite på how i met your mother sen sova, imorgon blir de skola och sen bio! :)
Slänger upp en bild på jackan!


Dont drink and drive

Tja sitter på katedral just nu, ska kolla på ngn film typ dont drink and drive, trivs inte alls här, inte min skola det minsta, tacka vet jag kungsmad, iaf så börjar snart filmen så ska la kolla på den nu, uppdaterar mer ikväll efter hocken!


When we fight, we fight together!

Tja, rätt chill dag idag faktiskt, fordonsteori första lektionen, sen efter de fick vi bullar och de va nog dom största bullarna jag någonsin sett, gigantiska va dom!
Sen hade vi datakunskap, haha inte riktigt lika roligt och sen avslutades dagen i skolan med prov i samhäll, tyckte jag pluggat och kunde de mesta om de olika ideologierna men de hjälper inte när han formulerar frågorna helt cp? Haha aja får la se hur de gick.
Imorgon är de prov i fordon som gäller, bromsar, mhm va kul, aja ska plugga lite till på de ikväll!
Imorgon är det HOCKEY! Helt underbart längtar så jag kan spricka, lakers mot AIK hemma i vida arena och är riktigt stolt över att säga att Oscar får stå imorgon!
Vem fan är Viktor Fasth?!
Hoppas verkligen på 3 poäng imorgon, hade suttit så fint!
Framåt kämpa VLH, VLH, VLH!
VI ÄR BÄSTA BRANDGULA LAGET!

VÄXJÖ LAKERS HOCKEY I MITT HJÄRTA!


Fotboll vs hockey?

Tja, ligger just nu i sängen och kollar på Sverige - Holland i fotboll, hm, dock inte riktigt lika kul som hockey, mer fart i hockeyn, fast ifs inte så att fotboll är tråkigt men ah.
Emelie va här nyss, har färgat håret på henne, blev kanon! Lite annorlunda att se henne i typ mörkbrunt hår men skitfint blev de! :)
På torsdag ska hon med på hockey, kan inget mer än längta till den matchen!
Lakers - AIK ska bli så sjukt kul att se hur det går, börjat vänja mig vid vida arena nu, känns riktigt bra faktiskt, den är ju sjukt mycket större än lakerdome, och man har ju en hel del minnen från lakerdome med så, men som sagt vida arena är kanon!
Ah blev nyss mål i fotbollen, på frispark Kim källström av alla, han är duktig när han inte träffar snett! Så just nu står de 1-0 till Sverige, riktigt gött!
Nu ska jag fortsätta kolla på fotbollen och se om vi kan vinna idag! :)
Ciao!


Bloggappen

Bloggappen verkar fungera igen, skönt. Även om den cepat ett bra tag, aja.
Skönt att den funkar nu. Vart rätt fint väder idag faktiskt, soligt, inte jättevarmt men ändå soligt och bara lite regn, skönt, är dock så jävla sugen på burn och choklad eller något, Gud va gott de hade varit!


Rain..

Så jävla trött på detta vädret nu, de bara regnar och blåser hela tiden och inte kan de va lite varmt heller? De är alltid svinkallt, jävla skitland, hösten kan va fin, men kunde iaf vart varmare och vintern sen då? Hemska årstid!
Snö och jävelskap, usch fattar inte va grejen med det är.
Hade hellre haft sommar året runt eller typ snö en månad Max sen fint väder igen, hade vart bra.
Men Men nu är de son de är, de är ju iaf hockey nu på vintern ngt possitivt iaf, haha..


I nöd och Lust

tja, har försökt uppdatera bloggen från telefonen nu i flera dagar, men den har inte velat ladda upp inläggen, står bara att ngt gick fel, de har hänt nu sen jag uppdaterade bloggappen, aja får la se om jag kan fixa det ngn dag.
annars har helgen vart underbar, lakers vann mot hv och kan vara stolta över att vara smålands bästa hockeylag!
måste säga att iggulden verkligen är kung!
idag har jag vart ute och gått med emelie, har inte gjort så mycket mer, det börjar bli så jääävla kallt ute, helt sjukt va fort de har gått nu? har iaf resan till turkiet att se fram emot hela vintern, ska bli såå skönt att komma iväg lite!
på fredag är det bio inplanerat, svenssonsvensson i nöd och lust har premiär, något jag verkligen måste se, kommer nog kännas rätt konstigt att se kusinvitamin på bioduken men rätt coolt ändå :D
Mina kusiner när dom va småå!
(bild från Daniels fb)
image description

höst... eller?

känns verkligen som att det är höst nu, när jag gick upp idag på morgonen va de fan mörkt ute? och nu är de riktigt jävla kallt ute, löven börjar bli gul/röda och trilla av träden, som sagt, höst? aja, va ska man göra? typ ingenting..
idag va jag iaf med Emelie, som vanligt (haha) vi lagade korvstroganoff, sjukt gott blev de, vi börjar bli duktiga på dethär med mat! :D
sen gick vi ner på stan en runda och tog en fika och lite så! :)
Igår vare ju hockey med, och mitt älskade lakers vann med 3-1 mot brynäs, riktigt duktiga va dom!
va lite slött tempo i början men de fixade till sig och vi fick en underbar seger och 3 sköna välförtjänade poäng!
(vet att jag skriver mycket om hockey här, men de är ju faktiskt något jag älskar)
aja nu ska jag kolla lite på tv och gosa ner mig i sängen :)
Ciao!
Föralltid Lakej ♥

RSS 2.0