leker lite i ps i skolan


It's been a long, long day

Denna dagen i skolan har gått så fruktansvärt sakta. Första dagen gå vi började vid 8:00 och gick till 15:25. När klockan var 11:00 kändes det som att denna dagen aldrig skulle ta slut. Men ja det gjorde den ju tillslut som tur väl är.
När jag kom hem så körde jag faktiskt lite. Går riktigt bra nu!
Tänkte inte skriva något jätte långt inlägg nu. Ska små kolla lite på himym sen sova. Blir en jobbig dag imorgon..


Jag överlevde!

Ja jag överlevde första dagen i skolan.
Insåg knappt att jag har börjat 3an nu. Jag är inne på sista året i skolan. Helt underbart. Jag tar studenten den 7 juni. Äntligen är jag snart klar med skolan. Efter detta året har jag spenderat 13 år i skolan, om man räknar med lekis (förskolan)
Tänk att dom åren snart är över. Helt sjukt vad skönt.

Idag gick vi mest igenom lite om vad som kommer hända nu sista året. Projektarbete osv.
Tänkte skriva en projekt plan nu någon dag. Den ska ju vara inne den 31a senast. Så får väl göra det! :)
Har ett rätt slappt schema denna terminen. Än så länge i alla fall. Ledig varannan måndag och en lektion varannan. Samt att varannan torsdag börjar vi 13:05 och varannan vid 08:00.
Skönt! :)

Nu ska jag kolla på tv och vänta på att maten ska bli klar sen ska jag ut och övningsköra lite! :)


fler läsare!

vill ni ha fler läsare så gå in här! (:
 
http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=shaddixx

Hejdå sommarlov och hej sista året!

Fan vad denna sommaren har gått fort. Eller ja det har ju inte vart så mycket sommar faktiskt men ändå.
Jag har snart haft över två månaders sommarlov och det känns som att jag precis gick på lov. Men ja tiden har gått snabbt. På tisdag börjar jag sista året. Sista året med mina älskade grabbar, sista året i skolan, sista året innan det är dags att börja jobba.
Ja det känns skönt men ändå kommer nog sakna det sen när jag gått ut så får väl försöka njuta nu även om det är svårt då jag är skiktets även om jag har haft lov.
Älskling har haft fyra veckors semester men dom flög också iväg. Igår började han på nya jobbet och usch vilka tider han jobbar. Hinner inte ses så mycket nu i veckorna men det positiva är väl att han är ledig på fredagar! :)

Just ni ligger jag hemma i sängen och insåg genast att jag har svårt att somna eftersom det är första gången på flera veckor som jag inte ligger bredvid min fina. Usch känns konstigt att sova utan honom. Men får ju träffa honom imorgon, hihi! :)
Nu ska jag fortsätta kolla på how i met your mother. Var så galet längesen! Är ju helt fast i supernatural annars. Men det är en sån serie jag och babe kollar på. Lite deprimerande att vi är inne på sista säsongen. Men får väl hoppas på att det kommer fler!
Ciao!


Grattis på 23 års dagen, älskling!


"The typical Engla"

Blir så sjukt jävla irriterad när jag ser sånt här. Fattar inte att folk ens kan va så hjärtlösa så dom gör en sån sida om en tio åring som blev våldtagen och mördad. Att det finns så sjuka människor, uschfyfan! Är det ens kul att skoja om en sån sak? Stäng ner skiten för fan. Kommit in hur många anmälningar som helst på fb om den sidan och fb gör ingenting? Kom igen för fan! Dom som har gjort sidan kanske borde växa upp lite. Inte speciellt snällt eller roligt eller för den delen. Riktigt sjuk jävla humor vissa människor har, alltså. Tänk om det hade vart din dotter eller syster, hur hade du känt då om folk börjat göra på det viset? Inte speciellt bra va? Nej tänkte väl det. Idioter finns det gott om och dom som skapat sidan inklusive dom som följer sidan är några av dom.


RSS 2.0